SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’nın Moral Maçı
23.05.2023

TRABZONSPOR Fenerbahçe maçının ardından içerde Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Hoca 4 maçta 3 mağlubiyet almıştı. Bu sonuçlar Trabzonspor’a yakışmıyordu. Hoca bunun bilinci sahaya çıktı. Eren’in yerine oynayan Arif çok iyi işler yaptı. Trabzonspor’un hücum oyuncusu Trezeguet attığı gollerle yıldızlaştı. Her ne kadar Nwakaeme’nin yarısı kadar olamasa da hücumda önemli işler yaptı. Uğurcan Çakır topu oyuna sokmada daha dikkatli olmalı. Uğurcan’ın kafası başka yerlerde. Gidecek mi? Kalacak mı ? Biran önce çözülmeli. Trabzonspor’un en önemli maçın Giresunspor maçı olacak. Giresun bir şehir takımı. Bu maç çok daha zor maç olacak. Bu maçta Karagümrük çok açık oynadı. Bunu da Trabzonspor’un hücum oyuncuları çok iyi değerlendirdi.  Bordo-mavili takım ilk devrede özellikle üçüncü bölgede bugün gayet verimliydi.

RAKİP Karagümrük Lobanidze etkili olmaya çalıştı ancak bordo-mavili takım karşısında etkili olamadı.  Bu sağ bek Larsen Trabzonspor’da bence kalmaması gerekiyor. İyi niyetli ancak Trabzonspor’un oyuncusu değil. Yönetime sesleniyorum çok iyi iki tane golcüye ihtiyacı var. Biran önce gelecek sezonun kadrosunun yapılması gerekiyor. Altyapıdan bu takıma mutlaka takviye yapılır. Sol bek oynayan Arif’in Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Trabzonspor’un altyapıdan oyuncu çıkartıp kendi evlatlarına şans vermesi lazım. Önemli olan Trabzonspor diyoruz. Trabzonspor bugün çok iyi oynayarak kazanmasını bildi. Bu maç gelecek haftalar adına Trabzonspor’a moral oldu.  Hem hocayı hem de oyuncuları kutluyorum.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap