SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Pastırmaya yiyemedi
4.12.2023

Trabzonspor, zirve mücadelesine katılmak için Kayserispor maçına 3 puan parolası ile çıktı. İlk yarıda Abdullah Avcı Onuachu, Pepe ve Trezeguet gibi hücum gücü yüksek bir takımla sahaya çıktı. Kaleye atılan 5 tane 3 var bunların üçü kaleyi buldu. İlk devresi futbol anlamında hiçbir şey ifade etmeyen bir maç izledik. Hem Kayserispor kalecisi Bilal hem de Uğurcan çok rahat bir maç oynadı. Pepe sakatlanmadan önce sağ tarafta Larsen ile iyi bir uyum yakaladı. Abdülkadir Ömür ilk devrede adeta yoklara oynadı. Yıldız oyuncu isen gol atıp asist yapacaksın.

Onuachu’yu Trabzonspor besleyemedi. Pepe oyundan çıktıktan sonra Trabzonspor’un hücum gücü düştü. İkinci devrede Trabzonspor kanatları daha iyi kullansa da Onuachu’yu Kayserispor çok iyi marke etti. Kayserispor takım halinde bir oyunla Trabzonspor’u adeta kitledi. Kayserispor’da Gökhan bence sahanın en iyi oyuncularından biriydi.

Seyirci açısında hiç iyi olmayan bir maçtı. Trabzonspor bu üç puanı çok arar. Abdullah Avcı’dan istediğimiz altyapıdan oyuncuları takıma kazandırması. Trabzonspor’un gerçekçi hedefi Türkiye Kupası olması lazım.  Bu mağlubiyet zaten az olan taraftar ilgisini daha aşağıya çekecektir. Bu tarz yok kazaları çok normaldir ancak bu kazalarda gereken dersler alınmazsa işte o zaman kabus başlar. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap