SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına rahat turladı
19.01.2024

LİGDE şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Trabzonspor’un tek gerçekçi hedefi olan kupada Abdullah Avcı sahaya genç ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Özellikle Umut, Arif ve Kerem gibi ligde forma bulamayan oyuncuların ne vereceğini herkes merakla bekliyordu. Trabzonspor’da bu oyuncuların bariz şekilde maç eksikliği olduğu görüldü ancak hepsinin kumaşı kaliteli. Oynama süreleri artıkça bu oyuncuların hem oyuna hem Trabzonspor’a katkıları da o doğrultuda artacaktır. Bugün özellikle ön alanda oynayan

Enis Destan attığı iki golle yıldızlaştı. An- cak Trabzonspor seneye şampiyonluğa oynamak istiyorsa mutlaka kadrosunu çok iyi bir golcü ile güçlendirmeli. Bugün Uğurcan kendisine yakıştıramadığım bir gol yedi. Uğurcan’ın o topu çıkarması lazım. Sahada özellikle Trabzonlu oyuncuların fazlalığı bugün her Trabzonluyu gururlandırmıştır. Umarım bu oyuncuların sayısı her geçen gün artar. Bu oyuncular zamanla aldıkları dakikalar artıkça daha da faydalı olacaklardır.

Trabzonspor bu maçta çok rahat şekilde turu geçti. Kupaya bir adım daha yaklaştı. Bu oyun belki bugün Manisa’ya yetti ancak üst düzey takımlara yetmez. Abdullah Avcı hem oyunu hem de oyuncuyu geliştirirse hem Trabzonspor kazanır hem de kupa Trabzon’a gelir. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap