SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına tepetaklak
26.09.2023

Trabzonspor, Beşiktaş galibiyetinden sonra bu maçı kazanıp moral bulmak istiyordu. Eğer bu maçtan 3 puanla sahadan ayrılmasa Beşiktaş maçında alınan galibiyetin bir önemli olmayacaktı. İki takım da maça temkinli başladı. Her iki takım da önemli pozisyonlar bulsa da bu fırsatları değerlendiremedi. Mendy geçen haftaya göre ilk devre vasatın altında kaldı. Onuachu'nun asistinde Visca harika bir vuruşla Trabzonspor'u öne geçirdi. Adam markajının öne çıktığı orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir ilk devre izledik. Hava sıcak olduğundan kaynaklı pek iyi bir futbol izleyemedik. Futboldan ziyade önemli olan kazanmaktı. Trabzonspor iyi mücadele etti ancak rakibine üstünlük kuramadı. Her iki kaleci de ilk devrede rahat bir maç izledi.

Burada önemli olan bence Visca'nın attığı gol. Trabzonspor'un orta sahasına yer alan Bakasetas ve Abdülkadir takıma ofansif anlamda katkı sağlayamadılar. Seyirci ilk devrede oynanan futboldan memnun değildir. Beşiktaş maçındaki Mendy nerede, Hatayspor maçındaki Mendy nerde? Abdülkadir Ömür, sahada ne yaptın kardeşim? Bakasetas, ne yaptın kardeşim orta sahada? Bu oyuncuları hayretle izliyorum. Bu oyuncular Trabzonspor'u eksik oynatıyor. Nitekim üstte yazdığım gibi ne oynadığı belli olmayan Trabzonspor iki farklı üstünlüğü ele geçirmesine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmayı başardı! Ne oynadığı belli olmayan, bir ileri iki geri giden bir takım izledik. Bu sonuç bizim için sürpriz değil. Birçok maçta uyardık, olmaz dedik. Demek ki oyuncular maç seçiyor. Zor dostum zor bu takımla ve bu hocayla Avrupa'da zor ilk 10 da zor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap