SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına'dan Süpriz Sonuç
2.09.2023

LİGDE üst üste aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen Trabzonspor'un Kasımpaşa karşısında ne yapacağını herkes merakle bekliyordu. Ben inanıyorum ki dün akşam ki ne oyunu ne de skoru kimse bu şekilde beklemiyordu. Teknik direktör Nenad Bjelica hafta içerisinde basının karşısına çıkarak net ifadeler kullanarak hak eden isimlerin formayı giyeceğini ve takımın takım halinde bu kötü gidişata dur diyeceğini söylemişti. Nitekim dün gecede bunun sahaya yansımasını gördük. Trabzonspor hem takım halinde oynadı hem de bu kadar sıkıntılı bir süreçte net bir galibiyet alarak üzerindeki ölü toprağını attı.  Sağ bekte oynayan

Özellikle sağ bekte oynayan Mehmet Can Aydın çok iyi bir performans ortaya koydu. Kaleci Uğurcan'da Uğurcan olduğunu hatırlayınca kalesinde devleşti ve Kasımpaşa akınlarından rakiplerine gol şansı vermedi. İlk kez sahaya ilk 11'de çıkan Enis Destan'da eksikleri olmasına rağmen görevini yerine getirdi ve üst üste ikinci maçında da gol sevinci yaşadı. İlk 3 maçta 5 puan toplayan Kasımpaşa Trabzonspor karşısında adeta yoklara oynadı. Trabzonspor'da ön alanda oynayan Enis Destan, Abdülkadir Ömür, Bakasetas ve Bardhi inanılmaz bir uyum ve ahenk içerisinde oynadılar ve atılan bütün gollerde bu isimlerin imzası vardı. Milli ara öncesinde alınan bu galibiyet çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyorum. Milli arada hem transferler yapılır hem de eksikler kapatılırsan bu tarz galibiyetleri görmeye devam ederiz. Trabzonspor doğru oyuncu formasyonu ve doğru isimler ile sahaya çıktığı her maçta hem ortaya futbol koyar hemde kazanma arzusu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap