SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karadeniz derbisinde Trabzonspor güldü
12.01.2024

Trabzonspor’da Teknik direktör Abdullah Avcı 1-0 kazanılan Ankaragücü maçının ilk 11’ini Samsunspor karşısında da bozmadı. Ligde gerçekçi hedefini üçüncülük olarak belirleyen Trabzonspor’un kâğıt üzerinden kolay gibi gözüken maçlarda puan kaybetmemesi gerekiyordu nitekim dün akşam Trabzonspor tam anlamıyla oyun olarak olmasa da skor olarak istediğini aldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Pendikspor ve İstanbulspor’un ben artık düştü gözü olarak baktığımız iki takımla düşmek istemeyen Samsunspor cidden Trabzonspor karşısında tutunamadı. Sadece Birinci ve İkinci Bölgeye oyunu sıkıştırıp Trabzonspor’a kitlemeye çalışan Samsunspor’un B planı olmayınca Trabzonspor çok rahat bir galibiyet aldı.

Her zaman yazıyoruz Trabzonspor’da hem Larsen hem de Eren daha fazla ofansa katkı vererek Onuachu’yu beslemeli ancak dün akşam yine gördük ki bu iki oyuncu da kayda değer bir orta girişimde maalesef bulunamadı. Abdullah Avcı’ya sesleniyorum bu Onuachu niye beslenmez hocam ? Orta atılınca neler olduğunu hep beraber görüyoruz. Enis Destan diye bir golcümüz var bu çocuk her hafta 15-20 dakika mi oynarak gelişecek ? Bu çocuklara daha fazla şans verilmesi gerekiyor. Bu çocuklar Trabzonspor’un geleceğidir.

Trabzonspor’un üçüncülük yolunda rakiplerinden Adana Demirspor’un ben artık oraları oynayabileceğini düşünmüyorum ancak Santos’u takımın başına getiren Beşiktaş artık çok ciddi bir rakip o yüzden Trabzonspor’un en azami puan kaybı sezonu bitirerek üçüncü olup Avrupa’ya gitmesi gerekiyor. Önce Ankaragücü, ardından Samsunspor maçlarından üst üste gelen galibiyet hem teknik heyete hem de oyunculara büyük bir özgüven vermiştir. Bu galibiyetler geldiği sürece ve bununla birlikte gelişen bir oyun olursa işte o zaman gerçek Trabzonspor’u izleriz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap