SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kupaya iki maç kaldı
29.02.2024

Bu sezon hedefini kupa şampiyonluğu olarak belirleyen Trabzonspor dün gece bu kupanın en kritik maçında Başakşehir’i konuk etti. Evdeki hesap oyunun genelinde çarşıya uysa da skor olarak Trabzonspor dün beklentilerimizin altında kaldı. Özellikle ilk devre Trabzonspor hücum oyuncuları ile Başakşehir savunması arasında geçti desek abartmış olmayız. Belki de Uğurcan Çakır Trabzonspor kariyerindeki en rahat 45 dakikayı oynamıştır. Visca, Trezeguet, Bardhi ve Onuachu ile Trabzonspor sayısız fırsattan yaralanamayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci devrede Trabzonspor aradığı golü dünün en iyisi Visca’nın fırsatçılığı ile buldu ve tur kapısını araladı. İster istemez Trabzonspor golden sonra savunmaya yönelik oynamış olsa da skoru korumasını bildi ve adını yarı finale yazdırdı.

Bugün bireysel performanslar itibarıyla en çok beğendiklerim ise Visca, Meunier ve Mendy oldu. Bu üç oyuncu da etkili performansları ile hem savunmaya hem de hücuma çok büyük katkı sağladılar.

Bir parantez de maçın hakemi Kadir Sağlam’a açmak istiyorum. Başakşehir’in yüzde yüz penaltısını vermedi. Denswil’in dirsekle rakibine yapmış olduğu müdahale bana göre yüzde yüz penaltı. Aynısı bize yapılsaydı ortalığa çıkmıştır. Adalet istiyorsak herkes için adalet isteyeceğiz. Trabzonspor’u tur ve galibiyetten dolayı kutluyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap