SON DAKİKA
SON DAKİKA


Perişan Fırtına
9.04.2023

Trabzonspor, Kasımpaşa maçına moralsiz çıktı. Burada alacağı bir galibiyet ile moral bulmak istiyordu. Yine umduğunu bulamayan bir Trabzonspor izledik. Bugün sonuca bakıyorsun, 2-0 mağlup… Uğurcan 3-4 net gol pozisyonu çıkarıyor. Bugün fark olabilirdi. Uğurca farkı önledi. Çok zor toplar çıkardı. Bence Trabzonspor’un en başarılı oyuncusu Uğurcan’dı. Önce Markovic ve Gomez uyum sağlayamadı. Bugün Gomez 3 net pozisyona girdi ancak Günay’ı geçemedi. Sonuçta şuraya geleceğim: Kasımpaşa’da 16 yaşındaki Yasin oynuyor. Altyapıdan neden çocuklar oynatılmıyor? Eğer altyapıda Trabzonspor’da oynayacak oyuncu varsa neden o altyapı orada? Kapatın gitsin. Kasımpaşa’nın yabancılarına bakıyorsun. 

Kasımpaşa’da ucuz ancak önemli oyuncuları var. Trabzonspor’da 2.5 milyon euro alan adam ayakta duramıyor. Sonradan oyuna giren oyuncular katkı veremedi. Üzüldüğüm nokta Visça 20 dakika sonra oyundan çıkıyor sakatlanarak, ruh hali iyi değil. Abdülkadir Ömür ruhsuz bir oyun ortaya koyuyor. Hamsik ve Bakasetas’ta aynı şekilde ruh yok. Sanki Trabzonsporlu oyuncuların futbol oynama arzusu almışsınız gibi. Yeni yönetim galibiyetle tanışamadı. İhsan Derelioğlu’nun diploması olduğu için takımın başında. Adı Trabzonspor ile geçen hoca adayları şu anda takımı devralmak istemiyor. Aslında Trabzonspor’un kadrosu fena değil. Trabzonspor Kopenhag’a elendiği gün yine bu köşemizde yazmıştık, bu takım bu şekilde Süper Lig’de 6’ncı bile olamaz. Nitekim tablo ortada…  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap