SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rezalet Fırtına
27.08.2023

TRABZONSPOR, içerdeki Rizespor maçına mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıktı. Hoca ilginç 11 ile sahaya çıktı. ABdülkadir Ömür gibi yetenekli bir oyuncu kulübede oturdu.  Visca'yı sol kanada aldı. Bu oyunla Trabzonspor'un ne yapacağını seyircide bizde merak ediyorduk. Nitekim ilk yarıda gördük ki Trabzonspor'un ve sahaya çıkan ilk 11'in futbolla ilgisi yok.  Kompat bir oyun oynayan bir Rizespor izledik. Oyunun her bölgesinde akıllı oynayan ve ne yaptığı bilen bir Rizespor vardı sahada. Trabzonspor'un gol adamı Umut Bozok sağdan soldan top alamayınca yanlız kaldı. Taraftar otomatik olarak onu yuhaladı. Neyi yuhaladılar merak ediyorum. Günah keçi bu adam mı ? Umut Bozok gibi bir forvetin varsa yanında mutlaka hızlı bir oyuncu olması .Tek başına forvet oynayamaz. Kasımpaşa'da  Umut Bozok 20 golle gol kralı oldu. Buda Türk futbolunun ne kadar rezil bir noktada olduğu gösteriyor.Bugün bunun en büyük örneği Dünya Kupası'nde yine yoku. 

Rizespor ne yaptığını bilen bir takım. Trabzonspor'un yediği ilk gol tamamen komedi. Uğurcan gibi bir kaleci bu golü nasıl yer. İkinci golde ilk golün kopyası. Trabzonspor'da takım içerisinde bir huzursuzluk var Rizespor'un direkten dönen topları var. Malesef Trabzonspor bu oyunuyla bırakın üst gruplar yarışmayı ligde kalması başarı olur. Hocanın Visca tercihi de anlamış değilim. Zaten formsuz bir oyuncuyu sol kanada iterek daha etkilinğini kırdı.  Larsen bu takımın sağ bek olamaz. Sezon başında yazdık bu takım kimseyi yenemez diye. Trabzonspor'un Petkovic'i almasına gerek yok. Bu takım ligde kalsa yeter diye düşünüyorum. Trabzonspor sıradan bir takım görüntüsünde. Bu takım, bu oyun ve bu hocayla bu ligde zor biter.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap