SON DAKİKA
SON DAKİKA


Son prova başarısız oldu
7.06.2023

TRABZONSPOR, ligin son haftasında Başakşehir’e konuk oldu. Önceki haftalara gör daha zorlu bir maçta hoca yedek ağırlık bir kadro ile sahaya çıktı. Trabzonspor takımın çok acil golcü alması lazım. Umut Bozok ile bu işler olmaz. Alanyaspor ve Giresunspor maçları ölçü olarak kabul edilemez. Trabzonspor’un tandeminde oynayan Taha Altıkardeş ve kalede oynayan Muhammet Taha Tepe iyi oyuncular ancak şampiyonluğa oynayacaksan bu oyuncular ile olmaz. Yeni yönetimin Trabzonspor’un yapısına uygun oyuncular alması lazım. Hoca’ya güvenim sonsuz. İyi bir hoca. Bu kadroya kaliteli oyuncular alınmazsa işi çok zor. Maça gelince Trabzonspor elinden geleni yapmaya çalıştı. Taha Tepe kalede güven verdi. Trabzonspor’un bu oyun yapısı maçı kazanması çok zor. Kadro kalitesinin biran evvel yükseltilmesi lazım.

Akılcı bir transfer politikası ile hem ekonomik hem de hocanın oyun yapısına uygun isimler ile kadronun takviye edilmesi lazım. Trabzonspor taraftarının sabretmesi gerekecek. Çünkü Trabzonspor’un yıldızları getirecek ne bütçesi ne de böyle bir durumu var. Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı yanlış transfer politikaları ile kulübün altına resmen dinamit koydular. Şimdi konuşuyoruz o gidecek bu gelecek diye ama bunların içinde kulübün oyuncu satması şart. Trabzonspor’a bugüne kadar birçok önemli hizmetleri olan sayın Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz her defasında kulübe önemli katkılar vermiş zor günlerde borcunu ödemiş ve Türkiye’nin en modern tesisini kazandırmıştı.

Ancak buna rağmen gereken değeri görmüyor. Bu bence çok yanlış. Böyle önemli bir isim daha çok saygıyı hak ediyor. Her defasında söylüyoruz. Trabzonspor’un kurtuluş reçetesi öze dönüştür. Altyapıdadır. Doğru bir planlama ile A takıma her sene en az 2-3 oyuncun katılması lazım. Bjelica iyi bir hoca. Hocanın etrafında doğru bir yapılanma yapılırsa gerçekten başarılı olacağına inanıyorum. Ancak bu kadroya takviye şart. Takviye olmazsa yarışta hayal, şampiyonlukta.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap