SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Işık Vermedi
9.07.2023

TRABZONSPOR ilk hazırlık maçını Hajduk Split ile oynadı. 

Hajduk split bugüne kadar 4 hazırlık maçı oynadı. Bir hafta sonra Dinamo Zagreb ile süper kupa maçı oynayacaklar. Split Trabzonspor’a göre daha hazırdı. Trabzonspor’da teknik direktör Bjelica ideale yakın bir kadro ile sahaya çıktı. Sağ tarafta Serkan ve Visca, sol tarafta ise Arif ve Orsic forma giydi. Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Maxi Gomez, Visca ve Orsic çalışkan bir görüntü ortaya koymalarına rağmen üçüncü bölgede üretken olamadılar.
  Trabzonspor’un yeni transferi Fernandes ayağı direğe çarparak sakatlandı. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.  Denswil bence Trabzonspor’un savunmada ki en iyi oyuncularından biri. Hüseyin çalışkan görüntüsü ile dikkat çekse de şanssız şekilde topu ağlarına gönderdi. Trabzonspor üretmeye çalıştı. Ancak ön alanda başarılı olamadık. Şuanda gitmesi gündemde olan Gomez hocanın elinde faydalı olacağına inanıyorum. Umarım yok pahasına gönderilmez. Uzun süren sakatlığının ardından Serkan iyi bir görüntü verdi. Doğucan bence Trabzonspor’un oyuncusu değil. Trabzonspor ilk maçta ışık vermedi. Ancak henüz sezon başı. Takım beraber çalıştıkça ve hazırlık maçı yaptıkça kendini bulacaktır  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap