SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor sos veriyor
31.07.2023

Trabzonspor yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık maçında Yunanistan’ın AEK takımıyla karşılaştı. Trabzonspor maça rakibine oranla daha iyi başlasa da ilk 10 dakikada net pozisyona giremedi. Daha sonra Eren’in güzel ortasında Bakasetas’ın şutu kalecide kaldı, yine arkasından Bakasetas’ın şutu var ve Denswil’in kafa şutu. Trabzonspor adına ilk yarıda ancak bunları görebildik. AEK’da maçın başlarında Vida’nın sakatlanması da bir şanssızlıktı. Rakip oyunda denge sağladıktan sonra baskı kurdu. AEK girmiş olduğu pozisyonlarda Trabzonspor’dan daha iyi bir oyun sergiledi, ilk yarıda da iki gol atarak devreyi 2-0 önde kapattılar. Trabzonspor’da Trezeguet ve Gomez’in gideceği konuşuldu durdu. Ancak alıcı bulunmadığından elde kaldılar. Bu isimler bu sezon Trabzonspor’un mecburen gol umudu olacaklar. Sıkıntı burada. Trabzonspor takımı bugün bence SOS verdi.  Uğurcan’ın aklı başka yerde olsa da artık Trabzonspor’da kaldı. Dolayısıyla tamamen kendisini buraya vermeli. Penaltı ve birkaç önemli kurtarışı oldu. Ancak yediği goller de çok basitti.

Trabzonspor’da bir uğursuzluk var sanki bugün de Benkovic sakatlandı. Daha önce Orsic, Fernandes ve Hüseyin sakatlanmıştı. Ben şimdiden söylüyorum, kimse şampiyonluğun ş’sini ağzına almasın. İlk 4 başarıdır. Herkes bunu bilsin. Taraftar her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım ister. Ancak bu kadroda öyle bir umut yok. Bu oyuncu grubuyla diğer takımlarla yarışmak çok zor. Zayıf görüntü veriyor. Önce bu bilinsin. Bence ligde Trabzonspor’un alacağı her galibiyet sürpriz olur. Böyle ağır konuşuyorum. Bu oyun sistemiyle işimiz çok zor. Defans çok kötü, orta saha oynayan oyuncular da bugün ortada yoktular. Bir kere Siopis varsa oynar. Neden oynamıyor anlamıyorum. Trabzonspor bir çok transfer yaptı ancak bakıldığında sanki hiç transfer yapılmamış. Ortada oyuncu yok. Ayrıca bu transferleri kim yaptı merak ediyorum. Gönderilenler, gelenlerden çok daha kaliteliydi. Bu arada Benkovic’in sakatlığı ne kadar sürer bilmiyorum, o da ağır görüntü verdi. Trabzonspor’un böyle ağır görüntü verme hakkı yok. Bunu kimler yaptı? Teknik heyet, yönetim yaptı. Zaten oyuncuların ne oynadığı belli değil, bir de sakatlıklarla boğuşuyoruz. Trabzonspor’da Larsen ve Vişça hala korkak oynuyor. Vişça sakatlığının korkusunu atamamış sanki. Sol tarafta Eren de Trezeguet de aynı. Ne sağ tarafımız ne sol tarafımız çalışıyor. Orta saha desen rezalet, forvet de öyle. Yazıklar olsun diyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap