SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’un zamana ihtiyacı var
21.04.2023

TRABZONSPOR’UN yeni teknik direktörü  gelir gelmez takımın başında Sivasspor maçına çıktı. Bu hocanın kendi olan güveninin en büyük göstergesidir.  Ciddi bir adam görüntüsü verdi. Avrupa’da futbol oynamış ve teknik adamlık yapmış. Avrupa kültürü gören insanlar genel anlamda çok disiplinli olurlar. Gelelim maça Trabzonspor maça çok iyi başladı.  Oyuncularda yeni hocaya kendileri göstermek için iyi oynadılar. İlk 15 dakika Sivasspor’a pozisyon vermediler ve oyunu domine ettiler.  Nitekim golde bu dakikalarda geldi Yusuf’un klasına yakışır pasında iyi bir vuruş yapan Markoviç Trabzonspor’u öne geçirdi. Golden sonra geride olmanın verdiği dezavantajla Trabzonspor’un üzerine gelen Sivasspor’ ceza sahasında yaşanan karambolde penaltı kazandı.

SON adam pozisyonunda bulunan Larsen rakibini Güreş’te ki gibi el ense çekince hakemde direk penaltı noktasını gösterdi ve kırmızı kartla Larsen’i oyundan attı.  Penaltı ve kart ne kadar doğruysa hakemin Hakan Arslan vermediği Kırmızı kartta bir o kadar yanlış bir karardı.  Penaltıdan golü bulan Sivasspor Erdoğan’ın attığı golle öne geçti. Uğurcan klasına yakışmayacak bir gol yedi. O golü yemezsin Uğurcan.  İkinci devrede oyuna müdahale eden Bjelica kulübeden istediği etkiyi alamadı. İki günlük antrenmanla ile Sivasspor’a karşısında alınan skor özelinde Bjelica’nın değerlendirilmesi bence yanlış. Ancak bazı oyuncuların ciddi anlamda toparlanmaya ihtiyacı var. Bu konuda hoca ve yönetimin radikal kararlar alması lazım. Üzerlerine giydikleri Trabzonspor formasını bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok. Ne bu yönetim,  ne bu taraftar ne de hoca bu tabloyu hak etmiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap