SON DAKİKA
SON DAKİKA


Üç Puandan Fazlası
7.01.2024

LİGDE çıkış arayan Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı Başkent deplasmanında savunmada Baniya ve Benkoviç’e şans verirken sağda Larsen solda Eren forma giyerken, sol kanat ise Fountas şans buldu. Karşılaşma için yazacak bir şeyler arıyorum ancak futbol anlamında hiçbir şey bulamıyorum Koskoca 90 dakikada şu da bizi heyecanlandırdı diyeceğimiz net bir pozisyon maalesef olmadı.  Abdullah Avcı’ya sesleniyorum. Trabzonspor’un en etkili ismi olan Onuachu’ya neden orta atılmaz ? Trabzonspor’un sahaya çıkan ilk 11’ne baktığımızda en iyi hücum yönü sağ kanat olmasına rağmen bu bölgede Visca neden daha çok kullanılmaz merak ediyorum. İlk devreyi özetleyin deseniz Eren’in pozisyonu ve Visca’nın golü dışında futbol anlamında hiçbir şey göremedik.

TRABZONSPOR’un kazanması en önemlisi kazanmaktan ziyade hem özgüvenini hem de kazanma alışkanlığını kazanması gerekiyor. Bunun içinde saha içerisinde gelişen bir oyun olması gerekiyor ancak Trabzonspor sonuç olarak olmasa bile oyun olarak her geçen hafta biraz daha geriye gidiyor.  Beşiktaş’ın ve Adana Demirspor bu kadar formsuzken ve orada üçüncü bir takım henüz atağa kalkamadan Trabzonspor’un kazanabildiği kadar maç kazanması ve üçüncü sırayı biran önce güvence altına alması gerekiyor. Gerçekçi hedef hem ligde üçüncülük hem de kupada şampiyonluk olmalı.Trabzonspor bugün kazanarak bunun ilk adımı attı. 

TRABZONSPOR’UN adına şampiyonluktan matematiksel olarak olmasa da mental olarak düşen bir takımın maçlara konsantre olması zordur. Şuanda mevcut 21 kişilik kadro içerisinde gelecek sezon kadroda kimler olacak diye bakarsak herhalde sahaya bir ilk 11 çıkaramayız. Buna rağmen halen neden gidecek oyunculara forma şansı veriliyor. Altyapıda yok mu yetenekli oyuncular ? Cevap evetse Abdullah Avcı neden oynatmıyor ? Cevap hayırsa  o altyapıda ki arkadaşlarımız neden hale görevlerinin başında. Trabzonspor’un günü değil geleceğini kurtarması lazım. Buda öz kaynaktan ve altyapıda gelir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap