SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ya sabır fırtına
19.05.2023

TRABZONSPOR, İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk oldu. Önümüzde ki yıl gidecek ve kalacak oyuncular için önemli bir maçta teknik direktör Bjelica yine arkada üçlü bir savunma anlayışı ile sahaya çıktı. Anladığımız üzere hoca gelecek sezon üçlü oynatmakta kararlı. Ancak Trabzonspor’un bu kadrosu ve bu oyuncu yapısı üçlü savunma sistemi uygun mu derseniz bence kesinlikle hayır. Fenerbahçe karşılaşmasında Trabzonspor açısında bunun en acı örneklerinden biri oldu. Trabzonspor’da bu oyun sisteminde hem Visca hem de Abdülkadir Ömür çok etkisiz görüntü. Trabzonspor’da Siopis, Doğucan ve Hamsik orta sahası çok üretken olamadı. Hamsik bireysel yetenekleri ile bir şeyler yapmaya çalışsa da maalesef etkin bir görüntü ortaya koyamadı. Buda ön tarafta Umut Bozok’un etkisiz olmasına neden oldu.  Umut Bozok’un ayağına top değmeden oyundan çıktı.

Fenerbahçe’nin yıldızı Arda Güler’in harika asistinde Batshuayi’nin golüyle Fenerbahçe öne geçti. Bu golden sonra oyun zaman zaman dengelense de hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor etkisiz bir derbinin adına yakışır bir oyun oynamadı.   Fenerbahçe’de Arda, Valencia ve Rossi çok çalışkan göründüler. Larsen ilk devrede %100 golü kaçırmasa belki de maçın senaryosu çok farklı olacaktı. Fenerbahçe Trabzonspor’a nazaran daha iyi oynadı. İkinci devrede özellikle Trabzonspor oyuncu kendi yarı alanında çok kabul etti. Buda farkın açılmasına neden oldu. Hoca 4 değişiklik yapmasına rağmen oyuna giren oyuncuların oyuna hiçbir katkısı olmadı. Buda mağlubiyette başrol oynadı. Hoca , yönetim ve takıma biraz sabır diyoruz. Trabzonspor’da köklü değişiklikler olacak. Birçok oyuncu bu takımdan gidecek ve birçok oyuncu gelecek.  Bu sezonu kayıp sezon olarak görmek yerine gereken derslerin alınıp yeni hataların yapılmaması lazım.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap