SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun ateşe düştü
25.02.2019

Ligde kötü günler geçiren Giresunspor, dün kendi sahasında Altay ile olmak ya da olmamak maçına çıktı. Giresunspor için 3 puandan başkası yalandı. Ama sahadaki futbolcular bu bilinçte değildi. Topu adeta Altay’a teslim eden yeşil-beyazlı oyuncular, sadece meşin yuvarlağın arkasından koştu. Maçın 26’ncı dakikasında rakip Altay 10 kişi kalınca, biraz olsun umutlandık bu maçtan belki 1 puan çıkarabiliriz diye. Ama sahadaki futbolcular ‘Bizim kazanmaya niyetimiz yok’ dercesine kalede golü görüp soyunma odasına 1-0 mağlup girdiler. Maçın ikinci yarısına herkes umutlu başlamıştı.

Sadece Giresunsporlu futbolcular hariç. Sahada 10 kişi kalan Altay 2-0’ı bulunca maç artık kopmuştu. Giresunspor’un son bölümde bulduğu gol ise sadece skoru değiştirdi. Giresunspor’un dün ne hale geldiğini bir kez daha gördük. Bu takım sezona çok iyi başlamışken, neden dengeler değişti? Neler yanlış yapıldı? Bunların hepsinin üst üste koyulup tartılması lazım... İşimiz çok zor. Bu takım kümede zor kalır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap