SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun erimeye devam ediyor
17.12.2018

Ligde hoca değişikliğiyle birlikte bir türlü çıkışa geçemeyen Çotanaklar, dün kendi saha ve seyircisi önünde Hatayspor’u konuk etti. Daha ilk dakikalarda rakip kalede etkili ataklar geliştiren Giresunspor, direğe takıldı. İlk 15 dakikadan sonra rakip daha etkili olmaya başladı. 26. dakika oynanırken topla buluşan Hataysporlu Hamza, topu Selim’e aktardı. Selim de kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşu sonrası Giersunspor 1-0 yenik duruma düştü. Golden sonra kalesinde tehlikeli pozisyonlar görmeye devam eden Karadeniz ekibi, ilk yarının son anlarında ikinci golü yedi.

İlk golün asistini yapan Hamza, takımı adına ikinci golü atarken Giresunspor’un puan alma umutlarını azaltıyordu. İlk yarı bu skorla sona erdi. Yeşil-Beyazlılar, ilk yarıdaki vasat oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Çotanaklar, 74’üncü dakikada 3-0 mağlup duruma düştü. Fark üçe çıkınca son 15 dakikada yeşil-beyazlı oyuncular, ‘maç bitse de gitsek’ havasındaydı sanki. Mücadele yok, hırs yok, azim yok... hal böyle olunca farklı yenilgi kaçınılmaz oluyor. Zor dostum zor. Üzülerek yazıyoruz, erimeye devam ediyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap