SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor’da temizlik şart
15.04.2019

Giresunspor’da her sezon aynı senaryo yaşanıyor. Sezona şampiyonluk naraları ile başlanıp, ikinci yarıda takım dibi görüp, taraftara ise kahır çektiriliyor. Ya arkadaş bu takımın başına hiç mi futboldan anlayan adam gelmeyecek?


Ne yapılan transferler iş görüyor ne de teknik direktör seçimleri doğru yapılıyor. Yönetimlerin tek yaptığı ise kendilerini kurtarmak için teknik direktörlerin kellesini almak istiyor. Allah aşkına bu transferleri kim yapıyor. Bu kadar kötü futbolcular nereden bulunuyor?


Gelelim dünkü maça… Ligde maddi sıkıntılardan dolayı altyapısı ile mücadele veren ve küme düşmesi kesinleşen Karabükspor ile karşılaştı Giresunspor. Maça vasat, vurdumduymaz başlayan Yeşil-Beyazlılar, pozisyonları da laubalice ve cömertçe harcadı. Hele gol atmak için alınan forvetler ise yürümeyi bırakın emeklemekte zorlandılar.

Valla bu saatten sonra kulüpte en tepeden en aşağıya kadar temizlik olmalı. En baştakiler istifa edip, takımdaki futbolcuların da bavullarını toplayıp gitmeleri lazım. Bir de Giresunspor bu oyunla kümede zor kalır. Şansı ile sıralamada potanın üstünde değil. Alttaki takımlar kazanmaya başlarsa, Giresun seneye 2.Lig’de mücadele eder…

 

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap