SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor üç puanla başladı!
13.08.2018

Giresunspor lig maratonuna, güzel bir Giresun akşamında ‘merhaba’ dedi. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen yeşil-beyazlılar karşısında transfer tahtası kapalı olduğu için altyapıdan çıkardığı isimlerle kadro kuran bir Eskişehirspor buldu... Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’nın işi bu anlamda elbette zor olacaktı..

Giresunspor ise yeni transferleri ile kadrosunu renklendirmiş ve uyum aşamasını en kısa sürede atlatmak istiyordu. Muhammet İldiz’in attığı golün maçtaki dengeyi Giresunspor adına değiştireceğini beklerken, Eskişehirspor sadece 3 dakika sonra 26’da beraberlik golünü kaydetmesi pek de beklenen bir durum değildi..

Yıllardır Süper Lig’in kapısından dönen Giresunspor, artık bu hasrete son vermek için iddialı bir sezon yaşayacak. Böyle bir sezonda hataları en aza indirgemek ve savunma zaafları üzerine iyi çalışmış olmak şart. Maçın ikinci yarısında Giresunspor, sahada oynadığı güzel futbol ile birlikte attığı gollerle birlikte üç puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Giresunsporumuz yine  sahneye çıktı ve  yeni transferi Landel ile birlikte 33. dakikada ikinci golünü attı ve bu golden sonra başka gol olmayınca ilk yarı Giresunsporumuz’un 2- 1’lik galibiyeti ile birlikte bitti. Giresunspor, ikinci yarı dakikada yine ataklarla maça başlarken Giresunspor’da özellikle Landel ve Uğur’un oynadıkları güzel oyunla dikkatleri çekerken konuk ekip Eskişehirspor dakikada genç yetenek  Furgan Polat, sahada güzel işler yapan oyuncular idi.

Giresunspor’da dakikalar 70’den sonra Dauda ile birlikte üçüncü golü de bulunca sahada iyice rahatlamış oldu. Bu dakikadan sonra daha gol olmayınca Maçı 3-1 Giresunspor’un galibiyetile bitti. Giresunspor gelecek hafta deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap