SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kenan Tatlı'yla devam
21.02.2021

AK Parti’nin Giresun’da yapılan 7.Olağan genel kurulunda İl Başkanı Kenan Tatlı, yeniden seçilerek yola devam dedi. 2023 seçimlerine bugünden itibaren mevcut yeni kadromuzla hazırlanmaya başladık diye konuşan Tatlı, Giresun olarak üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz dedi.

Yıllardır Giresun siyasetinde yer alan ve Giresun’u geleceğe taşıyacak en doğru seçim olan Sayın Tatlı, tecrübeleriyle de ağabeylik yapabilecek bir isim. Siyaset ağır sorumlulukları ve ciddi mesaisi olan bir vazifedir ve herkesin bünyesinin kaldıracağı bir iş değildir. Sayın Tatlı, yıllardır ve sorumluluğu ve vazifeyi en iyi şekilde omuzlamış ve gereklerini yerine getirmesini bilmiştir. Birçok seçimi başarıyla atlatmış olmanın da rahatlığıyla yeni dönemde yeni başarılara imza atacağından şüphe yoktur.

İl Başkanlığı görevi de siyasette önemli bir görevdir. Tüm teşkilatlarla; ilçe yönetimleri, kadın kolları, gençlik kolları gibi organlar ile senkronize ve verimli bir çalışma yapmak uyum ve saygı ister. Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve partinin tüm kesimleriyle iletişim halinde olmayı gerektirir. Başarı için tüm çarkları doğru işletmek ve doğru kararlar almak gerektirir. Bunların birinin aksaması geneli etkiler ve başarıyı düşürür. İşte Sayın Tatlı, tüm bu meziyetleri üstünde toplamasını ve bugüne kadar getirmesini bilmiştir. Bundan sonrası içinde bu güveni sağladığı için yeniden göreve getirilmiş ve Giresun’un geleceği teslim edilmiştir. Kendisini bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Giresun’da güzel şeyler oluyor

Pandeminin tüm etkilerine ve Giresun olarak en fazla vaka sayısında ilk dörtte yer almamıza rağmen güzel şeylerde oluyor. İnşallah Korona belasından en kısa zamanda kurtulur ve bu güzelliklerin daha fazla tadını ve gururunu yaşarız. Giresunspor Süper Lig yolculuğunu hızla sürdürüyor. Afaki bir gelişme olmazsa inşallah önümüzdeki sezon Giresunspor 1970’lerin ruhuyla yeniden süper ligde fırtınalar estirecek ve adından bahsettirecektir. Bu anlamda Giresunspor Kulüp Başkanımız Sayın Hakan Karaahmet ve yönetimi başta olmak üzere, teknik heyetinden futbolcusuna, taraftarından destek veren tüm Giresunspor camiasına gönülden teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum. Yine Giresunspor ve Giresun’un bu yükselişine yakışır Çotanak Arena Stadyumunun hizmete girmesi bu başarıyı taçlandırmıştır. İnşallah ilk sezonunda şampiyonluk görerek Giresun’un tarihine geçecektir. Yine aynı bölgede hizmete giren 350 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tam kapasite ile hizmet vermeye başladı. Artık Giresun sağlık konusunda da ciddi anlamda eksiklerini gidermiş oldu. Bu hizmetlerin gelmesine vesile olan herkese teşekkürler. 

Bu güzel gelişmelerin devam etmesi dileği ile…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap