SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yürüyün siz yürüyün ki... Arkanızdan halk yürüsün…
20.05.2023

Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun... Bunca ekonomik sıkıntı ve buhranın yaşandığı, emeklinin, işçinin, köylünün, memurun yandım Allah dediği ülkede sandık sonuçlarının böyle olması çok ilginç!

Demek ki Türkiye’de işler böyle olmuyor…

Bir tarafta 20 yılı aşkındır seçim kaybetmeden kesintisiz devam eden devletin bütün kurumlarını elinde tutan, 40 yaş altı kendi seçmen kitlesini oluşturan, yetmemiş Arap ülkelerinden (Fas, Kenya, Irak, Afgan, Mısır, Suud, vs.) dünyadan ithal seçmen ihraç ederek önemli bir seçmen kitlesini arkasına alan, ve de İçişleri, Ulaştırma ve Adalet bakanlıklarını dahi uhdesinde tutan, Cumhurbaşkanı Erdoğan…

Diğer tarafta ise; devlet imkanlarının tamamen dışında kalan tek gücü seçmeni, dürüstlüğü ve devlet terbiyesi olan Kılıçdaroğlu. Bu şartlarda sahaya daha çıkmadan 3-0 yenik maça başlayan, üstelik de Sinan Oğan ve Muharrem İnce faktörleri ile hareket alanı daraltılmış olan Kemal Kılıçdaroğlu.

Sizce kim başarılı?

İlk defa girdiği bir seçimi kazanamadı Erdoğan.

Erdoğan adına bu başarısızlığın mimarı tartışmasız Kılıçdaroğlu'dur. Üstelik de sanılanın aksine seçimin ikinci tura taşınması oldukça büyük bir başarıdır.

Ortaya çıkan sonuç üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nu linç etmeye kalkanlar var. Bunlar Kılıçdaroğlu’nun başarısızlığı için psikolojik üstünlüğü sağlamasın diye kenarda sinsice bekleyenlerdir.

İlk turun kazananı olmamıştır.

Fakat iki kaybedeni var. Kaybedenlerin biri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, diğeri ise Muharrem İnce’dir. Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Ogan için ise; siyasette yeni alanlar açılmıştır.

Şimdi Kılıçdaroğlu’nun bir şansı daha var.

Şu 10 gün CHP ve İYİ Partililer sokaklardan, şehirlerden eve girmeyin...

Halkla göz teması kurun, halkı dinleyin, pazarda, bakkalda manavda her yerde olun.

Halkın içinde yürüyün...

Yürüyün siz yürüyün ki...

Arkanızdan halk yürüsün.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap