SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Bir karar verin

Bir karar verin

13 Ocak 2017 Cuma - 07:26








İşin suyu çıktı. Bir an önce karar verilmeli. Gitmese bir sıkıntı, giderse de sıkıntı. Gitmese, iş sürüncemede kalsa, Mehmet Ekici’nin kafası burada olmayacak. Ve oyuncu Trabzonspor’a katkı yapamayacak. Gitse, Trabzonspor’un istediği şartlar oluşmamakta. Yapılacak tek şey, işi daha fazla sulandırmadan karar vermektir. En kötü karar, belirsizlikten ve kararsızlıktan çok daha iyidir.

KAYBEDECEK NEYİNİZ VAR?

Trabzonspor’a yeni katılan oyunculara ilişkin ‘şöyle alındılar, bunlar izledi, bunlar okeyledi’ diye kimse net tavır ortaya koymuyor. Sessizlikten anladığımız; iyi çıkarsalar biz aldık, kötü olursa bizim haberimiz yok mantığı güdülecek. Her transferde olduğu gibi. Abi çıkın ve deyiverin, transferlerde biz şu oyuncuyu şöyle aldık, bu transferi böyle yaptık diye. Şeffaf olun, kaybedecek neyiniz var ki? Nasılsa para sizlerin cebinden çıkmıyor. Nasılsa sonunda hesap veren, faturayı ödeyen taraf da siz olmuyorsunuz.

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAR!

Olcay Şahan’ı sakat, bundan dolayı da Beşiktaş’ta forma şansı bulamıyordu diye biliyorduk. Şayet öyleyse yandı gülüm keten helva. Yok öyle değilse, Trabzonspor’a önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bize göre Trabzonspor için iyi bir transfer Olcay Şahan. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Bordo-Mavili takıma Olcay güç katacaktır. Yaşanan bu sorunu yüzde elli çözecektir. Yeter ki sakat olmasın. Bu arada, kendisine verilen sezonluk parayı çok bulduğumuzu da belirtelim.


SAHİ YAPILDI MI?

Allah aşkına 1461 Trabzon yetimhane takımı mı? Bir ses çıkmıyor pilot takımımızdan. Sessiz sedasız ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı 1461 Trabzon. Sahi 1461 Trabzon’a oyuncu katıldı da biz mi duymadık(!)? Sahi  yönetim kurulu eksiklikleri ve aksaklıkları hallediyor da basından mı gizliyor(!)? Merak ediyoruz 1461 Trabzon’un kadrosuna takviye yapıldı mı? İşte lig başlıyor. Ne yapılıp ne yapılmadığını pazar günü hep birlikte göreceğiz. İnşallah iyi şeyler yapılmıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap