SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Biz uyaralım

Biz uyaralım

09 Ocak 2017 Pazartesi - 07:22








Allah aşkına bu Medjani ne büyük futbolcuymuş ki; kıymetini kimse bilememiş, iki yıl önce gönderilen bu futbolcuyu tekrar geri getirmeye karar vermişler? Oynadığı dönemlerde iki gol attığı için mi Medjani geri getiriliyor? Medjani'nin oynadığı maçlardaki görüntüleri elinizde. Baştan sona izleyin, karar veremediyseniz başa alarak tekrar izleyin, bakın bakalım Medjani oynadığı maçlarda ne yapmış? Adamın oyundan kaçtığını, tribünlere oynadığını, önündeki ve yanındaki arkadaşına pas atamadığını, tempolu oynamadığını göreceksiniz. Daha yazalım mı? Ha siz görmek istemiyorsanız onu da sizler bilirsiniz. Biz uyarımızı yaptık. Medjani oynadığı dönemlerde yazdıklarımızı oyuncuyu etraflıca gözlemleyip yazmıştık.

VAZGEÇİLSİN DEMEDİK

Şike konusuyla ilgili geçen hafta başında bir yazı kaleme almıştık. O yazımızda, 'Şikenin peşine takılmayın, yine birileri oyun oynuyor. Bakın, Trabzonspor 5 yıldır şikenin peşine takıldı, bugün geldiği durum ortada' görüşlerine yer vermiştik. Vay siz misiniz bunu yazan! Siz misiniz şike konusundan vazgeçin diyen! Sosyal medyada veryansın edilmiş. Bakın arkadaşlar, bir kez daha açık seçik yazıyoruz. Trabzonspor'un enerjisini şike konusunda kaybedecek bir saniyesi yok. Biz şikeden vazgeçilsin demiyoruz. Şike konusunu zaten Trabzonspor'un hukukçuları takip ediyorlar. Biz, yöneticilerin ve taraftarların enerjilerini bu dönemde kötü süreçten geçen Trabzonspor'un başarılı olması için versinler diyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap