SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Futbolun abileri!

Futbolun abileri!

17 Ocak 2017 Salı - 07:24








Bu da nereden çıktı demeyin. Hani abi olayı şu sıralar revaçta ya! Şimdi de futbolun ağabeyleri türemeye başladı. Yöneticilerden Ali Rıza Egemen, yapılan transferlerle ilgili kendisine yöneltilen sorulara “Transfer edilen oyuncuları ağabeylerimize izletip, öyle karar veriyoruz” cevabını vermişti. Egemen sayesinde nur gibi yeni ağabeylerimiz oldu! Allah nazarlardan saklasın! Yahu kardeşim, kime izlettiğinizi, kimlerle karar verdiğinizi neden gizlersiniz? Neden şeffaf olmazsınız? Neden korkuyorsunuz? Her şey bitti, şimdi abi sendromu başladı sayenizde!

MAHŞERİN ÜÇ ATLISI

Birkaç yöneticiyle konuşuyoruz. Kimse yaşanan süreçle ilgili bir şey demiyor. Konuştuklarımıza soruyoruz: Neden bir cevap vermiyorsunuz, yasak mı getirildi konuşmanız için? Aldığımız cevap çok ilginç: “Bir şey bilmiyoruz ki, ne diye konuşacağız, ne söyleyeceğiz?” Demek ki söylenenler doğruymuş. Kulübü başkan Usta, yanında Coşkun Bülbül, Gençağa Meriç, Trabzon’dan Ahmet Çubukçu ve Ali Rıza Egemen ile yönetiyormuş. Gerçi Bülbül ile Meriç sadece başkanın yanında görünmekten sorumlu yöneticiler. Onlar Trabzonspor’da yapılan işlere fazla müdahil olmuyorlarmış. Kısacası mahşerin üç atlısı, Usta, Çubukçu ve Egemen’miş. Diğer yöneticiler de askerde gün sayar gibi, yöneticiliklerinin biteceği günü bekliyorlar.

HÜSNÜ HOCAYA UYARI!

Bekir Barçın, Haluk Şahin ve Münir Koçhan pazar günü 1461 Trabzon’a destek vermek için Gümüşhane’de Gümüşhanespor-1461 Trabzon maçını seyrettiler. Kendilerine iki takım arasında oynanan maçı sorduk. Barçın maçla ilgili yorumunu Karadeniz gazetesinde yazdığını söyledi. Şahin ve Koçhan ise, konuşmalarında sahada oynanan futboldan çok saha dışında yaşananlara değindiler. Sahadan ikinci yarının sonlarına doğru alınan Okan’ın, saha dışına çıktıktan sonra eldivenlerini çıkarıp kulübeye atmasını doğru bulmadıklarını, 1461 Trabzon gibi pilot takımda bunların yaşanmaması gerektiğini söylediler. Haksız da değiller. Hani 1461 Trabzon kolej takımı gibiydi! Buradan Hüsnü hocaya uyarımızı yapıyoruz, bu gibi görüntüler, sizi ve 1461 Trabzon yönetimini yıpratıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap