SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Hepsi olur

Hepsi olur

12 Ocak 2017 Perşembe - 07:28








O olur mu? Onunla olur mu? O ne anlar? O yapabilir mi? Peki kim yapar? Fatih Tekke'nin sportif direktörlüğü veya menajerliği gündeme geldi.

Tekke'ye karşı art arda bin tane söz yazıldı. Neden yerlinin yerlisi bir oyuncumuz yok? Neden bir teknik direktörümüz çalışmaz diye ahkam keseceksiniz.

Sonradan yerli tercih edilmeye başlandı mı isyan edip 'onlar olur mu' diyeceksiniz! Evet beyler, bal gibi olur. Fatih'le de olur, Hüseyin'le de. Ve efsanelerle de.

Elin oğlu A takımın başına gelecek, alt ve üst yapıya istediğini getirecek, siz ses çıkarmayacaksınız. Ama içimizden birisi oldu mu işi lagara lugaraya bağlayacaksınız. Yok öyle yağma!

YETER Kİ DEĞERİNİ BULSUN


Ölü rahmet bulsun da nasıl bulursa bulsun. Mehmet Ekici şimdi de Beşiktaş ile görüşüyormuş. Bunu açıklayan yönetici Önder Bülbüloğlu oldu.

Mehmet Ekici Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kime giderse gitsin. Yeter ki giderken değerini bulsun. Veya Ekici'ye karşı takas edilen futbolcular Trabzonspor  için önemli bir kazanç olsun. Gerisi Trabzonspor için teferruat olur.

SÜREKLİ AZALIYORLAR

Ersun Yanal basınla buluştu diye gazetelerde haber var. Ersun hocanın buluştuğu basın mensuplarına bakıyoruz, topu topu sekiz on kişi. Eskiden Trabzonspor'u bir basın ordusu takip ediyordu; şimdi ordudan vazgeçtik, takip eden gazeteci sayısı bir mangayla ancak eş değer olabiliyor. Trabzonspor her açıdan küçülmeye devam ediyor.

Bir kulübün ne kadar güçlü olduğu, kendilerini takip eden basın mensuplarıyla ölçülmektedir. Kim ne derse desin eskileri arar olduk. Trabzonspor'u takip eden basın mensupları her geçen gün sayısal olarak azalmakta. Bunu da yönetim kurulunun dikkatine sunuyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap