SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Kim vermiş yetkiyi?

Kim vermiş yetkiyi?

03 Ocak 2017 Salı - 08:20








Nasıl bir yetkiyle donatılmış? Ne yapılmak istenmiş? Yetki verilirken ne düşünülmüş? İnanın bırakın bizi, yönetim kurulunda olanlar bile bilmiyordur. Tabi başkan Usta hariç. Ersun Yanal antrenmanlara Muharrem Usta dışında kimseyi almıyormuş. Usta'nın yanında, Başkan'ın torpilinden yararlanan sadece Asbaşkan Ahmet Çubukçu antrenman sahasına girebiliyormuş.

Helal olsun Ersun Yanal'a!

Saha sonuçları ve yaptığı transferlerde dibe çakıldı ama prensiplerinin uygulamasında zirve yapmaya devam ediyor! Ne derler, böyle başa böyle tarak! Veya at sahibine göre kişner. Yönetici olacaksın, takımının antrenman yaptığı sahaya giremeyeceksin. Bir yerde iş verensin, iş verdiğin kişi sana uygulamalarında yasak koyacak. Sen de bu yasağa ses çıkarmayacaksın. Ve o oturduğun koltukta paşalar gibi oturmaya devam edeceksin. Trabzonspor'un neden bu durumlara düştüğü, Yanal'ın uygulamasından daha net anlaşılmıyor mu? Desenize saha sonuçlarının yanında yöneticilk yapmak da dibe vurdu Trabzonspor'da.

TINLAMIYOR

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Helal olsun Saral'a. Açık ve net, milletin anlayacağı şekilde açıklamalarını yaptı. Gökhan Saral'ın yaptığı açıklamalarda, hedefindeki isim Teknik Direktör Ersun Yanal'dı. Saral'ın açıklamalarına Yanal tepki verir dedik ama nerde!!! Kim ne derse desin, Ersun Yanal oyunu iyi oynuyor. Yeri geliyor sağır olup konuşanları duymuyor. Yeri geliyor kör oluyor, hiçbir şeyi görmüyor. Ve en önemlisi olup biteni de yönetim kurulu seyrediyor. Ne diyelim? İyi seyirler!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap