SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Şahin iyi teşhis yapmıştı

Şahin iyi teşhis yapmıştı

10 Ocak 2017 Salı - 07:09








Sezon başıydı. Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Haluk Şahin'le, kurulan kadroyu küçük de olsa masaya yatırmıştık. Şahin o zaman "Sezon ortası yani devre arası takımın yarısı gider, yine en az altı-yedi oyuncu alınır" demişti. Evet, şu an gelinen durum Şahin'in dediği nokta oldu. Helal olsun Haluk Şahin'e! Kimsenin teşhis koyamadığı, herkesin bugün yarın düzelir dediği, bir kesimin iyi kadro kurulduğundan bahsettiği dönemde nokta atış yapmıştı. Kısacası Şahin, futbol adamı olduğunu, bu işi futbolun içerisinden gelenlerin yapması gerektiğinin altını çizmişti. Şahin'in verdiği mesajı isterseniz alın ipe serin, isterseniz fırına verin, isterseniz de kulübün tozlu raflarına koyun; ama en azından iyi okuyun. Bakın sonunda kazanan Trabzonspor olacaktır.

HADİ HAYIRLISI!

Biz bu bilgiyi işin içerisinde olandan aldık. Böyle bir şey yok. Bunlar uydurma ifadeler diye kimse söylemeye kalkmasın. Bal gibi doğru... Gerçi zaman her şeyi açık seçik ortaya koyacaktır. Fatih Tekke’nin menajerlik kursu müracaatını bizzat yönetim kurulunun kendisinin yaptığını öğrendik. Demek ki Trabzonspor’da bazı taşlar yerinden oynayacak. Öyle anlaşılıyor ki, yönetim kurulu ikinci yarıda Fatih Tekke’ye bir görev verecek. Trabzonspor zor bir süreçten geçiyor. Teknik heyetin yanında, kenarında ve başında bir Trabzonsporlu yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap