SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Sen yapmasaydın!

Sen yapmasaydın!

05 Ocak 2017 Perşembe - 07:33








Vay be Mehmet sen de mi! Anlaşılıyor ki beyninin arkasında farklı bir film varmış! Önce ‘Benim için Trabzonspor'un ali menfaatleri önemlidir’dedin, sonra kıvırdın ‘Önceliğim kendi menfaatim’ dedin. Olmadı Mehmet Ekici. Yaptığın yakışmadı sana. Bizler seni adam gibi adam biliyorduk. Dürüstlükten asla taviz vermez sanıyorduk. Ne oldu? Sen de mi uyduruldun düzene? Sen de mi sistem adamı oldun? Önceliğin Fenerbahçe'ymiş! Bak senin gibi yol haritası yapanlar şimdi neredeler? Önünde ders alacağın örnek çok. Bizden söylemesi. Gel vazgeç bu sevdadan.

GARANTİSİNİ VEREBİLECEK Mİ?

Ersun Yanal'dan sürekli aynı sözleri duyuyoruz. Yanal yine "Sil baştan yapacağız" dedi. “Hata lükslerinin” olmadığını söyledi. Yanal'a sormak lazım: Bunun garantisi var mı? Olmayacağının garantisini verebilir mi? Biz inanmıyoruz da. Yönetim nasıl inanıyor Ersun Yanal'ın söylemlerine, bizler de buna hayret ediyoruz. Alıştık doğmamış çocuğa don biçmeye...

DİBE VURDUĞU KADAR VURDU

Yapılan ve yapılacak transferler şimdiden çok tartışılmaya başlandı. Taraftarın kafası çok karışık. Acaba diyorlar yeni transferlerle bu takım ayağa kalkar mı? Hemen şunu belirtelim: Trabzonspor dibe vuracağı kadar vurdu. Bundan sonrası mutlaka çıkış olacaktır. O nedenle, yapılan ve yapılacak transferlerin takıma mutlaka katkıları olacaktır. Kimse de yeni transferlerden mucize beklemeye kalkmasın. Kimsenin elinde sihirli değnek yok.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap