SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Söylemler güzel

Söylemler güzel

06 Ocak 2017 Cuma - 09:00








Hami Mandıralı geçen günlerde bir tv programına telefonla bağlandı. Söylediklerinin altına öyle zannediyoruz ki imza atmayan olmaz. Doğru konuştu. Sözlerini söylerken hiç esirgemedi, açıkçası nalına da vurdu mıhına da. Ancak, Hami Mandıralı’nın söylemleriyle, Trabzonspor’da çalıştığı dönemlerde yaptığı eylemleri örtüştürmeye çalıştırdık. Ama ne mümkün! Eeee, konuşmak güzel de, ya icraatın içerisinde oldun mu? İşte sıkıntılı yer de burası.

ARTEMA GİBİ OLMUŞ!

Aç kapa! Bir zamanlar reklam dünyasının fenomeniydi. Şu an reklam tam Trabzonspor’a uyarlanmış şekilde. Edindiğimiz bilgilere göre, Ersun Yanal Trabzonspor idmanlarını aç kapa reklamına çevirmiş. Bir gün antrenmanları basın mensuplarına kapatıyor, bir sonraki gün açıyor. Haliyle, basın mensuplarının da Artema reklamına dönmekten başka çareleri kalmadı. Allah yardımcıları olsun. İşler bu kadar kötüyken bu kadar ego, bu kadar kapris karşısında Artema reklamına dönüyorsalar. Ya işler iyi giderse ne olacak? Bize göre de cevap bulması gereken yer burası.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap