SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Trabzonspor ne kazanır?

Trabzonspor ne kazanır?

16 Ocak 2017 Pazartesi - 07:39








Mehmet Ekici kadro dışı bırakıldı. Nedeni  ise yaptığı açıklamalarmış. Kadro dışı kalmasını başkan Muharrem Usta istemiş. Ekici kadro dışı bırakıldı, bunun sonucunda Trabzonspor ne kazandı? Aslolan burası değil midir? Adam zaten sezon sonunda serbest kalıyor. Yani Trabzonspor sezon sonunu beklerse Mehmet Ekici’den bir kuruş para alamayacak. Ve şu anda kendisini kadro dışı bırakmakla, Ekici’yi o yola itiyor. O zaman soralım: Ekici’den edilecek zararın sorumlusu kim olacak? Trabzonspor, başkanın egosuyla yön bulmamalı. İstanbul takımları istiyor, Ekici de kalmam diyor. Eee daha ne istiyorsunuz? Yapın pazarlığınızı, alın paranızı, vedalaşın olsun bitsin ve Ekici sorunu da böylelikle ortadan kalkmış olsun. Doğru olan bu değil midir?

HER ZAMAN KONUŞABİLİRLER Mİ?

Saha sonuçları iyi geldi mi, dilsizi bile dile gelir. Bursaspor maçı kazanıldı, önce başkan Usta sonra Ersun Yanal açtı ağzını yumdu gözünü. Ya Bursaspor maçı kaybedilmiş olsaydı, bu ikili maç sonrası konuşmalarını aynen yapabilirler miydi? Mutlaka yapamazlardı. Bir de şuna dikkat çekmek istiyoruz. Erken ötmeyeceksiniz. Biliyorsunuz erken öten horozun kafasını keserler. Alınan bir maçı böylesine abartıp büyütmek, ileride oynanacak olan maçlar için de sorun olabilir. Önemli olan her maç sonrası konuşabilmek. Her maç sonrası böyle dik olabilmektir.

BÜYÜK RAKAMLAR

Neyin sevinçi kardeşim? Bursaspor’u yenmişler. O nedenle seviniyorlarmış! Trabzonspor sezon öncesi milyon eurolar ödeyerek birçok oyuncuyu kadrosuna kattı. Devre arası yine aynı yol haritasıyla hareket etti başkan ve arkadaşları. Müthiş rakamlar ödüyorlar transfer edilen futbolculara. Olcan Şahan yıllık 1700 milyon euroya kadroya katıldı. Neymiş, sonuç alınacakmış! Verilen paraların büyüklüğünü hiç düşünen var mıdır arkadaş? Bu paralar göz kırpmadan verilmekte. Nasılsa kimsenin cebinden çıkmıyor ya. Borçlanan, borcu büyüyen Trabzonspor oluyor. Allah yardımcısı olsun Trabzonspor’un; zira borç yırtığı artık Yoroz’dan değil Amerika’dan görünüyor!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap