SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yasak devam ediyor

Yasak devam ediyor

04 Ocak 2017 Çarşamba - 07:29








Hadi Trabzon’daki yaptığı uygulamayı anladık diyelim! Ya Antalya’da basın mensuplarına getirilen yasağa ne demeli? Daha kampın ilk gününde Ersun Yanal basın mensuplarının antrenmanları izlemesine izin vermedi. Kampın ilk günü basın mensuplarına yasak getirdi. Neden yasak getirir buna anlam veremiyoruz. Neden Trabzonspor’u gizleme gereği duyar bunu da anlamıyoruz. Neden antrenmanları gözlerden uzak yapmayı tercih eder, buna da bir şey diyemiyoruz? Hadi bizler diyemiyoruz, Başkan ve yöneticiler neden demiyor? Veya diyemiyorlar mı?

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

Öyle görülüyor ki Trabzon’dan Trabzonspor’u izlemeye ve takip etmeye giden basın mensupları, Trabzonspor’u değil, Antalya’da kamp yapan diğer takımları izlemek ve takip etmek zorunda kalacaklar. Dün zamanlarını otelde geçiren basın mensupları, günü kara kara düşünerek geçirdiler. Neden geçirmesinler ki, Trabzon’dan Spor Müdürleri kendilerinden her gün kamp notları ve fotoğraf bekliyor. Söyleyeceğimiz tek şey, Allah basın mensuplarının yardımcısı olsun.

YEDEK OLARAK KALSIN!

Akyazı Stadı için işi bilen, işin içerisinde olan önemli bir isimle konuştuk. Bakın neler dedi bizlere? “Ne yapın ne edin, Avni Aker’i yıktırmayın. Avni Aker’in konumunu aynen korumasını sağlayın. Akyazı’da yapılan stadın ömrü uzun olmayacaktır. Temennimiz uzun olması ama fore kazıklar üzerine kurulan stat, sağlam temeller üzerine oturtulmamış. Eğer Avni Aker’e veda edilirse, Trabzonspor gelecekte statsız kalacaktır” Biz duyurumuzu yaptık. Artık görev kamuoyunda ve yetkililerde...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap