SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > Yok öyle bir dünya!

Yok öyle bir dünya!

20 Ocak 2017 Cuma - 15:07








Siz ne anlatıyorsunuz? Siz ne yapıyorsunuz? Siz nasıl bir yönetim gösteriyorsunuz? İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştiriyordunuz... Yok efendim böyle transfer yapılır mı? Yok efendim bu kadar paralar harcanır mı? Yok efendim o futbolcu bu kadar para eder mi? Yok efendim Hacıosmanoğlu kulübü bataklığa götürüyor... Yok efendim Trabzonspor’un geleceği yok ediliyor. Durun efendiler! Siz, eleştirdiğiniz Hacıosmanoğlu’ndan farklı olarak ne yapıyorsunuz? Bilakis siz onun yaptığı ve onun verdiği zarardan katbekat fazla zarar veriyorsunuz Trabzonspor’a. 30’a merdiven dayamış Olcay Şahan’a yıllık garanti para 1700 milyon euro, yine 29 yaşına gelmiş, bir dizi sakatlık yaşamış ve sakatlığı halen devam ettiği söylenen Caceres’e 1.800 milyon euro vereceksiniz. Ondan sonra da Trabzonspor’u iyi yönetiyoruz diyeceksiniz. Sonra da iyi transferler yapıp iyi bir kadro kurduk deyivereceksiniz. Yok öyle bir dünya! Hele Trabzon ve Trabzonspor’da hiç yok.

AMBARDAN SU ALIYORSUN!

Ersun Yanal hâlâ bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Anlattıkça da batıyor. Olmuyor kardeş. Bu gemi seninle gitmiyor. Bütün dalgalı sularda gemin ambardan su alıyor. En güzeli, şartları fazla zorlamaman olur. Çünkü başta camianın ve taraftarların sana güveni kalmadı. Ha başkan Usta bana güveniyor dersen, biz seni uyaralım. Kendi sahanda kaybedecek olduğun bir puandan sonra, Gümüşhanespor maçında sonra sana yapılan protestonun çok fazlasını yaşayacaksın. Bunu kafanın bir yerine yaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap