SON DAKİKA



Haber > Dünya > 700 kardeşi çıktı

700 kardeşi çıktı

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 16:39




ABD'li ünlü şarkıcı Prince'in kardeşi olduğunu iddia eden 700 kişi çıktı.





ABD'nin Minnesota kentindeki evinde nisan ayında ani bir şekilde hayatını kaybeden Prince'in servetinden pay almak için yaklaşık 700 kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi. Yazılı bir mirası bulunmayan ve servetinin kardeşleri arasında paylaştırılması gereken Prince'ın kardeşi olduğunu ileri süren yaklaşık 700 kişi olduğu belirtildi. İddialar üzerine şarkıcının daha önce alınan bir DNA örneği ile bu iddiayı ortaya koyan kişilere ait DNA'ların karşılaştırılacağı bildirildi. Prince'ın biri öz, yedisi üvey 8 kardeşi olduğu biliniyordu.

Yazılı mirası yok

Yazılı bir mirası bulunmayan ve servetinin kardeşleri arasında paylaştırılması gereken Prince'ın kardeşi olduğunu ileri süren yaklaşık 700 kişi olduğu belirtildi. İddialar üzerine şarkıcının daha önce alınan bir DNA örneği ile bu iddiayı ortaya koyan kişilere ait DNA'ların karşılaştırılacağı bildirildi. Prince'ın biri öz, yedisi üvey 8 kardeşi olduğu biliniyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap