SON DAKİKA



Haber > Dünya > Biden umutsuz konuştu! Bana kalırsa Putin, Ukrayna'yı istila edecek

Biden umutsuz konuştu! Bana kalırsa Putin, Ukrayna'yı istila edecek

20 Ocak 2022 Perşembe - 10:27




ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna krizine ilişkin açıklamalarında Rusya'yı hedef aldı. Biden umutsuzca, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Ukrayna'yı istila edeceğini düşündüğünü söyledi.





Rusya’nın Ukrayna’yı işgal edecek iddiaları her geçen gün artarken, ABD Başkanı Biden’den umutsuz açıklama geldi.

ABD Başkanı Joe Biden, görevinde 1. yılını tamamlaması münasebetiyle Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında iç ve dış politika başlıklarını değerlendirdi.

Biden,"Ukrayna'yı işgal edip etmemek Rusya'ya bağlı. Ancak Ukrayna'ya küçük bir müdahale olursa, bunun sonuçları konusunda kavga vermemiz gerekir. Ancak sınıra yığdıkları askerlerin kapasitesi kadar büyük bir işe girişirlerse bu Rusya için felaket olur. Rusya, Ukrayna'yı işgal ederse, ortaklarımız ve müttefiklerimizle Rusya'ya hasar verecek ciddi adımlar atmaya hazırız. Bildiğiniz gibi NATO müttefiklerimize de destek veririz" ifadelerini kullandı.

Biden, Ukrayna'ya halihazırda 600 milyon dolar değerinde askeri mühimmat gönderdiklerini kaydederek, "Ukrayna'ya girerse, Rusların can kaybı çok olur" iddiasında bulundu.

ABD Başkanı, "Ukrayna'nın işgali durumunda Rus bankaları dolarla işlem yapamayacak" dedi.


Biden ayrıca, Rusya, Batı'yı, ABD'yi ve NATO'yu ciddi anlamda test edecek. Bence Ukrayna'ya girecek, dedi.

Görülen o ki Biden bile Ukrayna'da umudunu kesmiş.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap