SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya değişikliğe gidiyor

Rusya değişikliğe gidiyor

23 Eylül 2016 Cuma - 09:39




Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, parlamentonun alt kanadı Duma'nın eski başkanı Narışkine Dış İstihbrat servisinin başına geçmesini teklif etti.





Rusya, dış istihbaratın başındaki sim değiştirme kararı kaldı. Rusya Devlet Başkanı Putin, parlamentonun bir alt kanadı olan Duma'nın eski Başkanı Sergey Narışkin'e Dış İstihbarat Servisinin (SVR) başına geçmesini teklif etti.

Kremlin Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Vladimir Putin, Sergey Narışkin ve SVR Başkanı Mihail Fradkov ile görüştü.

Görüşmede Putin'in Narışkin'e geçen dönem Duma başkanı olarak yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, SVR'nin başına geçmeysini teklif ettiği belirtildi.

SVR Direktörlüğünü 9 yıldır yürüten Fradkov'un ise Rusya Demiryolları Yönetim Kurulu Başkanlığına aday gösterileceği belirtildi. Görev değişikliğiyle ilgili kararnamenin kısa sürede imzalanacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap