SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Okullar başladı herkes oraya akın etti

Okullar başladı herkes oraya akın etti

06 Eylül 2021 Pazartesi - 18:36




Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte okul araç gereçlerini almak isteyenlere kırtasiyenin yolunu tuttu. Öğrenci ve veliler okul ihtiyaçlarını karşılamak için telaş içindeyken uzmanlardan önemli bir uyarı geldi. Uzmanlar "kanserojen madde"ye karşı dikkatli olunması istendi.





2021-2022 eğitim-öğretim yılının bugün itibariyle başlaması ile birlikte kırtasiyelerde de telaş başladı. 

Kırtasiyeciler velilerin ve öğrencilerin taleplerini karşılayabilmek için harıl harıl çalışıyor. Velilere ve öğrencilere kırtasiye malzemelerinin en kalitelisini ve en uygun fiyata sunmaya çalışan kırtasiyeciler, ürün yelpazesini geniş tutuyor.

"KANSOREJEN MADDEYE DİKKAT" UYARISI

İşlerinin yoğun olduğunu ve gece 24.00'e kadar açık olduklarını anlatan Emre Kırtasiye sahibi Berrin Yıldırım, velileri kırtasiye malzemeleri alırken dikkat edilmesi yönünde uyardı.

Ne olduğu belirsiz kırtasiye malzemesinin çocukların sağlığını tehdit ettiğini anlatan Yıldırım, "Velilerimiz çocuklarının sağlığına kırtasiye malzemeleri alırken öncelikle dikkat etmeleri gereken konu, kanserojen madde içermeyen ürünleri almalarını öneriyoruz. Çünkü bir veli olarak en değerli olan şey çocuklarıdır, çocuklarının sağlığıdır. Bu yönde alışveriş yaparken öncelikle çocuklarının sağlığını düşünerek alışverişini yapmalıdır. Bizler açıldığımız ilk günden bugüne bu anlayışla hizmet vermeye devam ediyoruz.


Bizdeki hiçbir üründe kanserojen madde içermez. Belli başlı bazı yerler ürünleri uygun fiyata vermek amacıyla nerden geldi belli olmayan malzemeler oluyor. Veliler alışveriş yaparken bunlara dikkat etsin bu ürünleri almasınlar. Bu yılda veliler tercihlerini kırtasiyeci esnafından yana kullanmalıdır. Yeni sezonda herkese hayırlı olsun diliyorum. Dışarıdaki çoğu büyük marketlerde satılan ürünlerin çoğu araştırmasını yapsınlar kırtasiyeden aldıkları malzemelere göre daha pahalı oluyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap