SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Türk inşaat sektörü dünya ikincisi

Türk inşaat sektörü dünya ikincisi

22 Ağustos 2019 Perşembe - 16:53




Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesinin ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül Cuma mesai bitimine kadar yapılabilecek.





Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesindeki açık öğretim  okullarının 2019-2020 eğitim öğretim yılı 1'inci dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. 
 
MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini  yürüten açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi için ilk kayıt ve kayıt  yenileme işlemleri 27 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecek.

Mesleki açık öğretim lisesi ve açık öğretim imam hatip lisesi kayıt  işlemleri ise 20 Eylül Cuma günü mesai bitiminde sona erecek.



 
Belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle ilk kayıt ve kayıt yenileme  işlemlerini yaptıramayan açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi  öğrencilerinin 28 Eylül-4 Ekim, mesleki açık öğretim lisesi ve açık öğretim imam  hatip lisesi öğrencilerinin de 21-27 Eylül tarihlerinde mazerete bağlı ilk kayıt  ve kayıt yenileme işlemleri yapılacak.
 
Açık öğretim okullarına ilk defa kayıt olacak öğrencilerin, halk  eğitimi merkezleri veya yüz yüze eğitim kurumlarında kayıt işlemlerini  yaptırdıktan sonra Ziraat Bankası, Halk Bankası veya Vakıflar Bankasının ilgili  banka hesaplarına sınav katılım ücreti olarak 30 lira yatırmaları gerekecek.  Sınav katılım ücreti "https://odeme.meb.gov.tr" internet adresinden de  yatırılabilecek.
 



İlk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptıran öğrencilerin  2019-2020 eğitim öğretim yılı 1'inci dönem sınavları 7-8 Aralık'ta yapılacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap