SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Cumhurbaşkanı Erdoğan dolar kurunu 10 TL yapan suçluyu buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan dolar kurunu 10 TL yapan suçluyu buldu!

25 Ekim 2021 Pazartesi - 16:14




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolar kurunun yükselişiyle ilgili planlarını açıklayan Remzi Özdemir Erdoğan’ın kötü giden ekonomiyi yine dış güçlere bağlayacağını belirtti.





Ekonomist Remzi Özdemir Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası 9.82 TL’ye kadar yükselen dolar kuru için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir plan içinde olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Osman Kavala’nın serbest bırakılması çağrısı yapan 10 ülkenin büyükelçisi için, “Talimat verdim, ‘Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmelerini halledeceksiniz’ dedim” diye konuşmuştu. Yeniçağ gazetesi ekonomi yazarı Remzi Özdemir katıldığı bir sosyal medya kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’deki 10 büyükelçiyi neden istenmeyen adam ilan etmek istediğini analiz etti.

ERDOĞAN DOLAR YANGININ NEDENİNİ BULDU!

“Dolarda 10 Adam Yangını Çıkacak” başlıklı videoda konuşan Remzi Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerin yaklaşmasıyla kötü giden ekonomiyi ve rekor üzerine rekor kıran dolar kurunun suçunu birilerinin üzerine yıkmak istediğini söyledi. Erdoğan’ın Türkiye’deki büyükelçileri hedef almasını da buna bağlayan Özdemir “Aranan bahane bulundu” diye konuştu.

Son seçim anketlerine göre AK Parti’nin oylarının dibi gördüğünü belirten Remzi Özdemir ”Cumhurbaşkanı için aranan bir bahane. Tamamen işi yine kaşıyıp olayı yine kutuplaştırmaya getirmeye çalışıyor ‘Bu bize dış saldırı’ demek için yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı çok basit bir şey değil. Bu öyle iç siyasete malzeme olacak bir konu da değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan ateşle oynuyor. Bu ülkeler ben de senin büyükelçini gönderiyorum, ticari ilişkimi kesiyorum derse. Ne yaparız? Bakın bizim ihracatımızın yüzde 70’i Avrupa’ya bunların bütün elçilerini sen gönderdiğin zaman onların eli armut mu toplayacak. Erdoğan blöf yapmıyor. ABD’yi, Avrupa’yı kavgaya çağırıyor. İşte diyecek ki ‘Krizin nedeni ben değilim bunlar, Dolar kurunu bunlar yükseltiyor’. Yani bahane için yapılan şeyler. Şu anda Erdoğan tamamen iç politikaya oynuyor. Fakat ateşle oynuyor. Bunun bedelini sadece biz değil çocuklarımız torunlarımız öder.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap