SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Gübre fiyatları TMO'nun fiyat bültenini bile şaşırttı!

Gübre fiyatları TMO'nun fiyat bültenini bile şaşırttı!

25 Ekim 2021 Pazartesi - 10:34




Gübre fiyatları her gün zamlanırken TMO'nun hazırladığı günlük fiyat bültenlerini bile şaşırttı.





Gübre fiyatları gelen zamlardan dolayı aldı başını gidiyor. Günlük gelen zamlardan dolayı artık fiyatları çiftçi takip edemezken, kurumların hazırladıkları günlük fiyat bültenlerini de ters köşeye yatırıyor.

Tarımdan Haber'de yer alan habere göre TMO’nun 22 Ekim tarihli ‘Günlük Piyasa ve Borsa Fiyat Bülteninde’ DAP 6850 TL/Ton, Üre gübresi ise 5900 TL/Ton olarak yayınlanırken, ancak aynı gün gelen zamlar bu fiyatları bile tarih yaptı. Fiyat bülteninde DAP gübresi 6850 TL/Ton olarak yayınlanırken aynı gün 8150 TL/Ton, Üre Gübresi ise 5900 TL/Ton olarak yayınlanırken 9120 TL/Tona çıktı.

" BAKAN BANA GÜVENİN DİYOR BEN NASIL GÜVENEYİM!"

Yaşanan bu çarpıklığa tepki gösteren Tarımdan Haber yazarı Faik Toy, "Bana 75 ton DAP, 75 ton Üre lazım haydi sat bakalım bu fiyatlardan” dedi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ‘Bana güvenin’ dediğini hatırlatan Toy, “Sayın Bakan bana güvenin diyor, ben nasıl güveneyim?” tepkisinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap