SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > İslam Memiş’in altın yorumu dikkat çekti: Gram altın fiyatı…

İslam Memiş’in altın yorumu dikkat çekti: Gram altın fiyatı…

26 Kasım 2021 Cuma - 16:12




Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler geldi. Memiş, gram altın fiyatlarında düşüş beklediğini açıkladı.





Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  ABD Merkez Bankası'nın 2022 senesinde faiz artırımına başlayacağını söyleyen Memiş, "Gram altında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam bekliyorum. 585-590 seviyeleri gelebilir." yorumunda bulundu. Altın fiyatları, Türk Lirasındaki önlenemeyen değer kaybı sonrası 700 TL civarında bulunuyor. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki iki ay içerisinde altın fiyatlarının düşebileceğine ilişkin yatırımcıları uyardı. 

"600 TL'NİN ALTINDA BİR RAKAM BEKLİYORUM"

A Haber'e  konuşan Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altının 585 lira seviyesine gelebileceğine işaret ederek şunları söyledi:

"Dünyada da altının ons fiyatı düşüş trendine girecek. Çünkü Amerikan Merkez Bankası FED varlık alımlarının miktarını artırır bundan sonra ve 2022 yılında FED faiz artırımına başlayacak bu da altın için olumsuz. Gram altın/TL fiyatında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam bekliyorum. Yani 585-590 seviyelerinde.

"VATANDAŞLAR SUNİ YÜKSELİŞLERİ FIRSATA ÇEVİREBİLİR"


O yüzden bozdurmak isteyen vatandaşlar bu suni yükselişleri bir fırsata çevirebilirler. Vatandaşlarımıza şunu tavsiye ederim bu fiyatlamalar köpük fiyatlamalar, suni yükselişler. Vatandaşlara tavsiyem yüksek seviyeler kalıcı olmayabilir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap