SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > MB'de ekonomi zirvesi! Kavcıoğlu: İyi bir görüşme oldu

MB'de ekonomi zirvesi! Kavcıoğlu: İyi bir görüşme oldu

25 Kasım 2021 Perşembe - 20:09




Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu banka genel müdürleri ve yöneticileriyle bir araya geldi. Kavcıoğlu, "Olağanüstü değil planlı bir toplantıydı. İyi bir görüşme oldu. Faydalı bir bilgilendirmeydi. Sektör ve BDDK birbirleri ile uyumlu." ifadelerini kullandı.





Kavcıoğlu yaptığı açıklamada, "Olağanüstü değil planlı bir toplantıydı. İyi bir görüşme oldu. Faydalı bir bilgilendirmeydi. Sektör ve BDDK birbirleri ile uyumlu. Bankacılık sektörümüz çok güçlü ve genel değerlendirmelerimiz de bu yönde. Bankacılık sektöründe Türkiye'de ve dünyada en iyi, en başarılı sektörlerden biri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verdi.

İstanbul Etilerde bulunan Türkiye Bankalar Birliğindeki toplantıya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar, İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Yapı Kredi CEOsu Gökhan Erün, HSBC Türkiye Ceosu Selim Kervancı, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan ve Garanti Bankası Genel Müdürü Recep Baştuğ'un da aralarında bulunduğu banka müdürleri ve yöneticileri katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap