SON DAKİKA


Foto Galeri > Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi

Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi

01 Ağustos 2019 Perşembe - 10:39

Bakan Turhan Trabzon’da tepkilere neden olan Boztepe'deki yol ve tünel inşaatını inceledi

1 / 6 Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon’da yapımı süren Kanuni Bulvarı Projesi kapsamında 'Doğal SİT-Nitelikli Doğal Koruma Alanı' olarak tescillenen Boztepe'de ormanlık alanda başlatılan ve tepkilere neden olan yol ve tünel inşaatı çalışmalarını yerinden inceleyerek yetkililerde bilgi aldı.

2 / 6 Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi

Bir dizi program için bu sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Bakan Turhan, ilk olarak Boztepe’nin görünümünün bozduğu ve kentin siluetine zarar verdiği iddia edilen yol ve tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

3 / 6 Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi

Yetkililerden bilgi alan Bakan Turhan’a Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri ile ilgili birim amirleri eşlik etti. Ardından Karşıyaka mahallesinde aynı proje kapsamında yapımı süren viyadük inşaatını da inceleyen Bakan Turhan, herhangi bir açıklama yapmadı.

4 / 6 Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi

Trabzon'da yaklaşık 2 milyar liraya mal olması planlanan 28 kilometre uzunluğundaki, 12 köprülü kavşak, 17 tünel ve 55 köprüden oluşacak olan Kanuni Bulvarı projesi tamamlandığında Trabzon’un trafiğini önemli ölçüde rahatlatması bekleniyor.

5 / 6 Bakan Cahit Turhan Trabzon'da tepki çeken projeyi inceledi





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap