SON DAKİKA


Foto Galeri > Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

03 Haziran 2020 Çarşamba - 13:36

Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

1 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

Şarkıcı Hadise, oyuncu Seda Bakan'ın kızı Leyla ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabına ekledi. Şarkıcı, bahçede verdiği pozları, 'Prenses Leyla' notu ile paylaştı.

2 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

Bir süredir Hekimoğlu'nun başarılı oyuncusu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise, salgın sonrası karantinayı sevgilisiyle beraber geçirirken takipçileriyle iletişimi koparmamak için sosyal medya uygulamalarına ağırlık verdi.

3 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

Önceki gün Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen şarkıcı, bu kez oyuncu arkadaşı Seda Bakan'ın geçtiğimiz yıl Ağustos ayında dünyaya gelen kızı Leyla ile pozlarını yayınladı.

4 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

Bakan'ın kızını kucağına alan Hadise, bahçede çekildiği fotoğrafları 'Prenses Leyla' notunu düşerek takipçilerinin beğenisine sundu.

5 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

Şarkıcının paylaşımları sevenlerinden büyük ilgi gördü. Çocuklara duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren Hadise, geçtiğimiz aylarda top model Tülin Şahin'in kızı Siena Leyla'ya 'I Love You Baby' şarkısını söylemişti.

6 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!

O Ses Türkiye jüri iyesi ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir magazin gündeminde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmektedir.

7 / 7 Hadise Seda Bakan'ın kızıyla pozlarını paylaştı!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap