SON DAKİKA


Foto Galeri > Her şey spor yapmak için

Her şey spor yapmak için

27 Eylül 2020 Pazar - 12:26

Eski İngiliz Rugby oyuncusu Chris Robshaw ve eşi Camilla Kerslake, dünyaca ünlü yetişkin film yıldızlarının videolarının ve fotoğraflarının yer aldığı bir uygulamaya üye oldu.

1 / 9 Her şey spor yapmak için

Eski İngiliz Rugby oyuncusu Chris Robshaw ve eşi Camilla Kerslake, son dönemde popüler olan cinsel içerikli video ve fotoğraf paylaşım platformuna üye oldu.

2 / 9 Her şey spor yapmak için

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Robshaw'ın opera sanatçısı eşi Camilla, uygulamaya yetişkin film yıldızlarının videolarını izlemek için üye olmadıklarını, fitness ipuçları ve müzikte daha iyi bir seviyeye gelmek istedikleri için üye olduklarını dile getirdi.

3 / 9 Her şey spor yapmak için

"HERKESE ÖZEL İÇERİK VERECEĞİM"

Eski İngiliz Rugby oyuncusu Chris Robshaw ise, "Spor benim için bir yaşam biçimi. Yıllar boyunca öğrendiğim her şeyi paylaşabileceğim bir platforma sahip olduğum için çok heyecanlıyım."

4 / 9 Her şey spor yapmak için

"Forma girmek veya formda kalmak isteyen herkese özel içerik vereceğim" ifadelerini kullandı.

5 / 9 Her şey spor yapmak için

Geçtiğimiz aylarda yetişkin film yönetmeni Bella Thorne, uygulamaya kaydolduktan sonraki 24 saat içinde 1 milyon dolar kazanmış ve bunu başaran ilk kişi olmuştu.

6 / 9 Her şey spor yapmak için

Uygulamada Riley Reid ve Mia Malkova gibi dünyaca ünlü yetişkin film yıldızları da yer alıyor.

7 / 9 Her şey spor yapmak için

8 / 9 Her şey spor yapmak için





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap