SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzonspor'da Onur şoku!

Trabzonspor'da Onur şoku!

04 Mart 2019 Pazartesi - 09:11

1 / 5 Trabzonspor'da Onur şoku!

Devre arasında sözleşmesini feshedip, futbolu bıraktığını söyleyen Onur ile ödeme planında anlaşılmıştı. Ancak tecrübeli eldivenin parasının tamamını tek seferde istediği iddia edildi.

2 / 5 Trabzonspor'da Onur şoku!

Trabzonspor'un ilk yarıda oynadığı ve 5-0 kaybettiği Y.Malatya maçının ardından Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakılmıştı. Devre arasında Burak, Beşiktaş'ın yolunu tutarken, Onur'un sözleşmesi feshedilmişti.

3 / 5 Trabzonspor'da Onur şoku!

Onur ve Trabzonspor karşılıklı anlaşmış, oyuncunun kontratını fesh edilmişti. Buna göre usta kalecinin alacağı olan 3 milyon 150 bin euro'nun 500 binlik kısmı nakit ödenecekti. Kalan bölümü de vadelere bölünmüştü.

4 / 5 Trabzonspor'da Onur şoku!

Ancak Onur şaşırtan bir hamlede bulundu. Tecrübeli kaleci, parasının tamamını alabilmek için Trabzonspor'u UÇK'ya şikayet etti..

5 / 5 Trabzonspor'da Onur şoku!

Bordo-mavili kulüp, Onur Kıvrak'ın UÇK'ya yaptığı başvuruya karşı savunmasını kısa sürede hazırladı. Yönetimin elini güçlendiren, Onur'un sözleşmesi fesh edilirken yapılan ıslak imzalı anlaşma. Karadeniz Fırtınası, UÇK'ya bu ıslak imzalı belgeyi sunacak.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap