SON DAKİKA


Foto Galeri > Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

04 Ekim 2018 Perşembe - 09:39

1 / 5 Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

Sezon başında Abdülkadir Ömür’ü isteyen ancak Trabzonspor ile anlaşamayan Benfica, yıldız oyuncunun performansını yakından takip ediyor. İtalyan ekibi Fiorentina’nın ise Yusuf Yazıcı’yı izletmek için Türkiye’ye scout gönderdiği öğrenildi.

2 / 5 Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

Transfer döneminde ismi ciddi bir şekilde Portekiz ekibi Benfica ile anılan Abdülkadir Ömür, kulüplerin el sıkışamaması sonrasında takımda kalmıştı. Ancak Kırmızı-Beyazlılar’ın, 19 yaşındaki futbolcu için ısrarı sürüyor.

3 / 5 Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

Devre arası transfer döneminde yıldız futbolcu için öncelik isteyen Benfica, bu süre zarfında Abdülkadir’i izlemeyi devam ediyor.

4 / 5 Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

Bordo-Mavililer’in bir diğer genç yıldızı Yusuf Yazıcı ise Avrupa ekiplerini peşine takmaya devam ediyor. Atletico Madrid, Sevilla ve Milan gibi devlerin radarında olan 21 yaşındaki oyuncuya son olarak İtalyan temsilcisi Fiorentina talip oldu.

5 / 5 Yusuf ve Abdülkadir için geliyorlar!

Avrupa’nın en genç kadrosuna sahip olan Çizme ekibinin, genç futbolcuyu çıplak gözle izletmek için Türkiye’ye scoutlarını gönderdiği öğrenildi. Mor-Beyazlılar, Yusuf’un performansından memnun kalırsa Trabzonspor’a resmi teklifini iletecek.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap