SON DAKİKA


Foto Galeri > Yusuf Yazıcı tarihe geçecek

Yusuf Yazıcı tarihe geçecek

04 Ağustos 2019 Pazar - 20:35

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıc Lille'e transfer olmak üzere... Yusuf transferi gerçekleştiğinde Trabzonspor tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle satılan oyuncusu olarak tarihe geçecek.

1 / 4 Yusuf Yazıcı tarihe geçecek

Bir süredir Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Lille, bu transferde mutlu sona ulaşmak üzere. Yusuf Yazıcı bir aksilik çıkmaması halinde, Zeki Çelik'in ardından Lille forması giyen ikinci Türk futbolcu olacak...

2 / 4 Yusuf Yazıcı tarihe geçecek

Fransız kulübü yazıcı için 18 - 20 milyon Euro civarında bir bonservis bedelinin yanı sıra oyuncunun sonraki satışından pay ödeme yapmayı kabul etmesi bekleniyor. Lille aynı zamanda, 25 yaşındaki Portekizli stoper Edgar’ı da Trabzonspor'a kiralık olarak verecek...

3 / 4 Yusuf Yazıcı tarihe geçecek

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor formasıyla 100 maça çıkan ve bu karşılaşmalarda 22 gol atıp 21 de asist yapan Yazıcı, transfer gerçekleştiğinde bordo mavili kulübün sattığı en pahalı oyuncu olacak. Aynı zamanda bu transfer Süper Lig’den bir oyuncuya verilen en yüksek ikinci bonservis bedeli olarak da tarihe geçecek.

4 / 4 Yusuf Yazıcı tarihe geçecek





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap