SON DAKİKA


Foto Galeri > Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

04 Ağustos 2019 Pazar - 15:17

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı takımdan ayrılacağını resmen açıkladı. Bu gelişmenin üzerinden takım arkadaşları ona tek tek veda etti.

1 / 7 Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

Uğurcan Çakır

"Altyapıdan A takıma kadar yaşadığımız onca güzel anı için teşekkürler kardeşim! Seninle oynamaktan her zaman çok büyük keyif aldım. Saha içi ve saha dışı olmak üzere her zaman bizlere elinden geldiğinin fazlasıyla destek oldun. Trabzonspor’a verdiğin katkılar için başta bir Trabzonspor taraftarı olarak sana teşekkür ederim. Yolun açık olsun, bizleri her zaman gururlandıracağından hiç şüphem yok! Allah güzel kalbine göre versin.."

2 / 7 Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

Arda Akbulut

Seni tanıdığım ve seninle aynı sahayı paylaştığım için çok mutluyum. Bana olan desteğini sadece ben değil bütün Türkiye biliyor. Her şey için çok teşekkür ederim iyi ki seni tanıdım. Oralarda çok başarılı olacağını biliyorum ve inanıyorum yolun açık olsun abim

3 / 7 Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

Kamil Ahmet Çörekçi

Verdiğin emek, yaşattığın güzel anılar hiç unutulmayacak dostluğumuz bâki kalacak. Yeteneklerini her yerde sonuna kadar göstereceğine ve başarılı olacağına inanıyorum. Yolun açık başarılı hikayeler seninle olsun güzel kardeşim.

4 / 7 Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

Abdülkadir Parmak

Seninle oynamak büyük keyifti kardeşim . Her şeyin en iyisini hakediyorsun . Cıktığın bu yolda çok başarılı olacağına eminim . Bizi çok iyi temsil edeceğini biliyorum . Sana güvenim sonsuz ve her daim arkandayım . İnşallah ilerde tekrar oynamak nasip olur . Allah yolunu açık etsin . Sen bizim gururumuzsun . Hoşçakal Raket

5 / 7 Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor

Abdülkadir Ömür

"Seninle geçirdiğim 4 yıl boyunca gerek saha içi gerek saha dışı herşey için teşekkür ederim abicim.Seninle oynamak benim için büyük bir zevk ve mutluluk vericiydi.Söz vermiştik bir gün aynı anda Trabzonspor forması giymeye hayalimizi gerçekleştirdik şimdi daha büyük hayallerin için ayrılıyoruz bir gün yine buluşacağız yolun açık olsun ALLAH yardımcın olsun abi"

7 / 7 Yusuf Yazıcı'ya takım arkadaşları tek tek veda ediyor





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap