SON DAKİKA


Foto Galeri > Zigana'dan kar manzaraları

Zigana'dan kar manzaraları

26 Ekim 2018 Cuma - 11:22

Dünyanın en uzun ikinci tünelinin yapıldığı Zigana Dağı'nda kar yağışı etkili oldu...

1 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

Tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan ve Doğu Anadolu’yu Doğu Karadeniz’e bağlayan en önemli geçitlerden birisi olan Zigana Dağında dün geceden beri etkili olan kar yağışı sonucu kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

2 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

Türkiye’nin en önemli geçitlerinden birisi olan ve dünyanın en uzun ikinci tünelinin inşaatının sürdüğü Zigana Dağı'na mevsimin ilk karı düştü. Yağan karın ardından Zigana Dağı beyaza büründü.

3 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

Karayolları ekiplerinin dün geceden beri yoğun çalışma yaptığı yolda yağmur yağışının ardından başlayan kar yağışı sırasında yola sık sık kaya düşerken yetkililer bu konuda vatandaşları özellikle dikkatli olmaları konusunda uyardı.

4 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

Yol kenarında ve ağaçların üzerinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreyi aşarken, çok sayıda vatandaş tünel çıkışındaki geniş alandan vadinin manzarasını izlemek ve ölümsüzleştirmek için duruyor.

5 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

7 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

8 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

10 / 10 Zigana'dan kar manzaraları

Trabzon’dan Gümüşhane’deki TOKİ inşaatında çalışmak üzere arkadaşlarıyla birlikte yola çıkan Murat Paslı, Zigana Dağı'ndaki tünel çıkışında kar yağışının ardından beyaza bürünen bölgede bol bol selfie ve hatıra fotoğrafı çektirdi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap