SON DAKİKA



Haber > Gündem > 7 yaşındaki Ahmet 70 saat sonra kurtarıldı: ''Ahmet'e sakız ayarlayacakmışız''

7 yaşındaki Ahmet 70 saat sonra kurtarıldı: ''Ahmet'e sakız ayarlayacakmışız''

09 Şubat 2023 Perşembe - 09:57




Adıyaman'da enkaz altında kalan 7 yaşındaki Ahmet Erdem, 70 saat sonra sağ kurtarıldı. Küçük çocuk, enkaz altından çıkarken sakız istedi. Saatlerdir canla başla çalışan ekipler, ''Ahmet'e sakız ayarlayacakmışız. Sana çikolatalı ekmek de hazır. Gel Ahmet'im, gel oğlum, korkma'' diye seslendi.





Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, bölgeye giden çok sayıda ekip, enkazlarda arama- kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adıyaman'da çöken bir apartmanın enkazında mahsur kalan 7 yaşındaki Ahmet Erdem, 70 saat sonra enkazın altından sağ olarak çıkartıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ahmet, ambulansla hastaneye götürüldü. 

Küçük çocuk, enkaz altından çıkarken sakız istedi. Saatlerdir canla başla çalışan ekipler, ''Ahmet'e sakız ayarlayacakmışız. Sana çikolatalı ekmek de hazır. Gel Ahmet'im, gel oğlum, korkma'' diye seslendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap